Стало відомо, скільки українців отримали разову грошову виплату до Дня Незалежності

Порівняно з 2023 роком цю виплату отримали майже на 140 тис. людей більше.
Стало відомо, скільки українців отримали разову грошову виплату до Дня Незалежності
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Майже 1 мільйон українських ветеранів та осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, отримали разову грошову виплату до Дня Незалежності. Про це повідомила пресслужба Міністерства соціальної політики.

Читайте також:

"До Дня незалежності України, яку ми сьогодні виборюємо, понад 982 тис. українців із числа ветеранів війни, тих, хто має особливі заслуги перед Батьківщиною і відзначились, боронячи власну країну, отримали разову грошову виплату. Загальна суму виплат склала  понад 1,1 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, порівняно з 2023 роком цю виплату отримали майже на 140 тис. людей більше. 

Читайте також:

"Витрати на безпеку й оборону залишаються пріоритетними в умовах війни, адже збереження незалежності країни дорівнює збереженню нашого існування як нації. Проте забезпечують оборону люди. Ті, хто в перші дні війни пішов добровольцем на фронт, ті, хто був мобілізований і доєднався до лав захисників, щоб протидіяти російській агресії. Тому в День Незалежності дякуємо їм, їхнім родинам і кожному, хто в той чи інший час боронив територіальну цілісність України", - наголосила міністр соціальної політики Оксана Жолнович.

Раніше ми писали, що пенсіонери, які мають право на одноразову виплату до Дня Незалежності України, отримають її в серпні разом із пенсією.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK