Почався бета-тест "Національного кешбеку": як отримувати до 3 тис грн на місяць за покупки

Громадяни отримуватимуть 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва.
Почався бета-тест "Національного кешбеку": як отримувати до 3 тис грн на місяць за покупки
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні розпочався бета-тест "Національного кешбеку". У межах програми громадяни отримуватимуть 10% компенсації за купівлю товарів українського виробництва. Максимально за місяць можна отримати 3 тисячі гривень кешбеку. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

Читайте також:

Щоб долучитися до програми, потрібно:

  1. Відкрити спеціальний рахунок у банку в застосунку, на сайті або у відділенні.
  2. Оновити "Дію".
  3. Вибрати послугу "Національний кешбек".
  4. Доєднати й активувати картку, на яку нараховуватиметься компенсація. 

Читайте також:

Кошти надходитимуть на картку щомісяця. Відстежувати їх можна також через "Дію", а витрачати на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв'язок, спорт, кіно тощо. Також гроші можна буде задонатити на Сили оборони або купити військові облігації.

"Відсьогодні кешбек нараховують 7 торгових мереж, у процесі приєднання ще близько 40 закладів торгівлі. У програмі вже зареєстровано 38 тисяч товарів від 600 українських виробників", - розповіла міністр економіки Юлія Свириденко.

Кешбек уже доступний на 38 тис. товарів локальних виробників. Серед них продукти харчування, ліки, одяг, побутова хімія й косметика, господарські товари, будівельні матеріали, меблі, іграшки й багато інших українського виробництва. 

Читайте також:

Програма перший місяць працюватиме у форматі бета-тесту, перевірятиметься її функціонал. Виробники та продавці українських товарів також ще можуть доєднатися до "Нацкешбеку" через портал "Дія". 

Раніше ми писали, що, починаючи з 24 серпня, українські виробники можуть подавати заявки на участь у програмі "Національний кешбек" через портал "Дія".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK