"Нафтогаз" запустить АЗК під брендом U.GО: Де відкриються перші заправки

"Нафтогаз" розпочинає пілотний запуск автозаправних комплексів мережі Glusco під власною торговою маркою U.GO.
"Нафтогаз" запустить АЗК під брендом U.GО: Де відкриються перші заправки
"Нафтогаз" відкриває перші заправки під брендом U.GО / naftogaz.com

НАК "Нафтогаз України" розпочинає пілотний запуск автозаправних комплексів арештованої мережі Glusco під власною торговою маркою U.GO. Перші 30 АЗК запрацюють у Києві та області вже у вересні. Про це повідомила пресслужба компанії.

Зазначається, що решта заправок буде відкриватися за результатами узгодження всіх необхідних юридичних процедур з Агентством з розшуку та менеджменту активів (АРМА).

Читайте також:

"Компанія зосередилась на максимально швидкому задоволенні потреб ринку. Тож ми свідомо вирішили розпочати роботу ще до повного завершення зміни фірмового стилю АЗК. Окрім того, такий крок дозволить якомога швидше відновити роботу арештованих активів, працевлаштувати людей та сплачувати податки й збори до бюджету України", - наголосив директор ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг" Володимир Бичков.

Перші АЗК під брендом U.GO розпочали роботу в 2017 року в Харкові та області. Торговельна марка U.GO належить АТ "Укргазвидобування". З 2022 року права на її використання має також ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг".

Читайте також:

У компанії нагадали, що в травні 2022 року Кабмін ухвалив рішення про передачу арештованого в рамках кримінального провадження майна ТОВ "Глуско Україна" та ТОВ "Глуско Ритейл" в управління ТОВ "Нафтогаз Ойл Трейдинг" із метою запобігання ризику виникнення надзвичайної ситуації в енергетичній сфері, а саме дефіциту бензину та дизельного пального.

Раніше ми писали, що в Україні арештували корпоративні права підприємства-власника мережі автозаправних станцій, пов'язаного з російськими компаніями.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK