На Буковині ліквідували масштабну лінію виробництва фальсифікованого алкоголю та кави

Фальсифіковану продукцію реалізовували через торгові об'єкти та місцеві ринки.
На Буковині ліквідували масштабну лінію виробництва фальсифікованого алкоголю та кави
Припинено діяльність підпільних цехів із виробництва контрафактного алкоголю / gp.gov.ua

На Буковині припинено діяльність підпільних цехів із виробництва та фасування контрафактних алкогольних напоїв із використанням підроблених марок акцизного податку України. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Читайте також:

За даними слідства, житель Чернівецького району, заручившись підтримкою двох спільників, налагодив на території регіону незаконну лінію виробництва фальсифікованих підакцизних товарів, а також кави.

Зазначається, що фальсифіковану продукцію особи реалізовували через торгові об'єкти та місцеві ринки.

"Контрафактні алкогольні напої під виглядом відомих українських та світових торгових марок виготовляли та розфасовували в спеціальному облаштованому цеху. Окрім "елітного" алкоголю, використовуючи спеціальне обладнання, вони виготовляли та розфасовували каву відомих торгових марок", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

За результатами проведених санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили майже 7000 пляшок із готовими алкогольними напоями, 800 літрів спиртовмісної сировини, 215 кг кави, станки для пакування та ламінування товарів, етикетки, корки, спеціальне обладнання та грошові кошти в сумі 26 000 доларів США та 9660 євро.

Орієнтовна вартість вилученого сягає понад 1 млн грн.

Раніше ми писали, що детективи Бюро економічної безпеки викрили масштабне незаконне виробництво горілчаних виробів у Кіровоградській області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK