На Київщині викрили масштабну мережу збуту контрафактного пального

Ділки працювали без відповідних документів та ліцензій, сумнівне пальне не відповідало державним стандартам України.
На Київщині викрили масштабну мережу збуту контрафактного пального
В Киевской области прекратили деятельность подпольной нефтебазы / npu.gov.ua

На Київщині викрили масштабну мережу збуту контрафактного пального. Правоохоронці припинили діяльність підпільної нафтобази та низки мінізаправних станцій. Про це повідомили в Національній поліції.

Читайте також:

Було встановлено, що злочинну схему організували двоє 41-річних мешканців столиці. Зловмисники незаконно виготовляли, транспортували, організовували зберігання та реалізацію контрафактних паливно-мастильних матеріалів.

"Ділки працювали без відповідних документів та ліцензій, сумнівне пальне не відповідало державним стандартам України. Бензин та дизель, що прибував на підпільні бази, зловмисники розводили хімічними рідинами, збільшуючи кількість товару, далі збували клієнтам, які не підозрювали про підробку", - розповіли в поліції.

Читайте також:

Зазначається, що правоохоронці провели 11 обшуків на території Києва та Київської області. Вони вилучили понад 130 тонн контрафактного бензину, дизеля та газу, чорнову бухгалтерію та близько 800 тис. грн. Загальна сума вилученого контрафакту разом із резервуарами, баками, цистернами та іншим обладнанням за цінами чорного ринку становить близько 11 млн грн.

Наразі поліцейські встановлюють співучасників злочинної схеми. За незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч. 3 ст. 204 ККУ) фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше ми писали, що в Київській області в підпільних виробників пального поліція вилучила понад 6000 тонн неякісних нафтопродуктів на 360 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK