Український бізнес може отримати до 90 тис дол: які умови грантової програми

У рамках програми передбачено надання близько 30 грантів з обсягом від 35 000 до 90 000 дол.
Український бізнес може отримати до 90 тис дол: які умови грантової програми
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Програма USAID "Конкурентоспроможна економіка України" оголошує грантову програму, cпрямовану на підтримку участі українського бізнесу в міжнародних торговельних заходах, обсягом фінансування у 2 млн дол. У рамках програми передбачено надання близько 30 грантів з обсягом від 35 000 до 90 000 дол. Про це повідомили в Мінекономіки.

Читайте також:

"Попри війну, підприємці продовжують працювати та експортувати за кордон, просуваючи бренд України на світовій торговій арені. Грантова підтримка від наших міжнародних партнерів - це можливість для бізнесу реалізувати нові проєкти, знайти бізнес-партнерів, диверсифікувати виробництво і експорт", - прокоментувала перший віцепрем'єр-міністр - міністр економіки Юлія Свириденко.

Читайте також:

Зазначається, що пріоритетними галузями для надання грантової підтримки є інформаційні технології, інжиніринг, виробництво, а також креативні індустрії та послуги.

Проте Програма USAID відкрита до заявок на підтримку інших секторів, які відповідають критеріям відбору, а також заохочує брати участь бізнеси, які не мають досвіду співпраці з міжнародними донорами.

Читайте також:

Прийом заявок триватиме до 15 вересня 2023 року включно. Прийом та розгляд заявок буде відбуватися поетапно з наступними дедлайнами:

  • 25 червня (для торгових заходів з 20 серпня 2023 року до 14 лютого 2024 року);
  • 15 вересня 2023 року (для торгових заходів з 15 лютого 2024 року до 15 серпня 2024 року).

Раніше ми писали, що Міжнародна організація з міграції (МОМ) запустила грантову програму для постраждалих від війни мікро- та малих підприємств в Україні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK