На Львівщині зупинили нелегальне виробництво нафтопродуктів

Група з п'яти осіб на спеціальному обладнанні здійснювала переробку та збувала споживачам контрафактні бензин та дизпаливо.
На Львівщині зупинили нелегальне виробництво нафтопродуктів
БЕБ зупинило нелегальне виробництво нафтопродуктів на Львівщині / esbu.gov.ua

Бюро економічної безпеки викрило підпільний цех із виготовлення пально-мастильних матеріалів у Стрийському районі Львівської області. Про це повідомили в БЕБ.

Читайте також:

Слідством встановлено групу з п'яти осіб, які на спеціальному обладнанні здійснювали переробку нафтопродуктів та збували споживачам контрафактні бензин і дизпаливо. Промислова потужність лінії дозволяла виготовляти до 5 тонн нафтопродуктів щодня.

Під час обшуків на території цеху правоохоронці виявили 12 металевих цистерн та обладнання, за допомогою якого виробляли пальне: реактор із холодильником для конденсації випарів, технологічні насоси, труби, резервуари та інше. 

Читайте також:

Крім того, вилучили близько 25 тис. літрів нафтопродуктів: 7 тис. літрів дизельного пального, понад 12 тис. літрів бензину та нафту. За результатами проведених експертиз, пальне не відповідає Державним стандартам України.

Зазначається, що загальна вартість вилучених товарів становить близько 2,5 млн грн. 

Читайте також:

Фігурантам кримінального провадження повідомили про підозру в незаконному виготовленні та зберіганні з метою збуту дизельного палива та бензину.

Раніше ми писали, що в Київській області в підпільних виробників пального поліція вилучила понад 6000 тонн неякісних нафтопродуктів на 360 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK