Українки можуть отримати до 25 тисяч доларів на відкриття дитсадка: що треба робити

Українки, які мріють відкрити свій бізнес із догляду за дітьми віком до 3 років, можуть отримати гранти.
Українки можуть отримати до 25 тисяч доларів на відкриття дитсадка: що треба робити
Ілюстративне фото / Getty Images

Міжнародна організація праці запустила навчальну програму для українок із Київської та Житомирської областей, які мріють відкрити свій бізнес із догляду за дітьми віком до 3 років. Про це йдеться на порталі "Дія.Бізнес".

Читайте також:

"Метою проєкту є сприяння підприємництву, просування гендерної рівності, а також підвищення доступності послуг якісного догляду за дітьми, що надасть змогу жінкам із дітьми в Україні вийти на ринок праці", - йдеться в повідомленні.

Для навчання відберуть 30 учасниць. Вони пройдуть 5-денний інтенсивний курс, що охоплює основні аспекти підприємницької діяльності в секторі догляду за дітьми. Учасниці отримають уявлення про управління бізнесом, ліцензування, фінансове планування тощо.

Після завершення курсу буде відібрано 4 найкращі бізнес-плани. Переможці отримають гранти до 25 тисяч доларів США для запуску своїх мінідитсадків.

Читайте також:

Для участі потрібно заповнити форму за посиланням. Дедлайн подачі заявок - 25 грудня 2023 року.

Раніше ми писали, що Міжнародна організація з міграції в рамках проєкту "Розвиток згуртованих громад на Дніпропетровщині" оголосила грантову програму для малого та мікробізнесу.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK