На Одещині продавали підроблене взуття: вилучено понад 100 тис пар "брендових" кросівок

"Брендові" кросівки оптом та в роздріб продавалися на ринках й у торгових центрах Одеси та області, а також в інтернет-магазинах
На Одещині продавали підроблене взуття: вилучено понад 100 тис пар "брендових" кросівок
На Одещині викрили мережу з продажу підробленого взуття / esbu.gov.ua

На Одещині вилучили понад 100 тис. пар кросівок, що продавалися під виглядом відомих брендів спортивних товарів. Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

Зазначається, що до правоохоронців звернулися представники трьох світових марок спортивних товарів та повідомили про продаж на території Одеської області підробленої продукції. Реалізація підробок завдала підприємствам матеріальної шкоди в особливо великих розмірах.

"Під час розслідування детективи встановили одеситку, яка створила розгалужену мережу торговельних точок продажу контрафакту в регіоні. "Брендові" кросівки оптом та в роздріб продавалися на ринках й у торгових центрах Одеси та області, а також в інтернет-магазинах", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Встановлено, що незаконною діяльністю фігурантка займалася понад 10 років.

Детективи провели 7 обшуків у місцях зберігання та реалізації фальсифікованого спортивного взуття та вилучили майна майже на 140 млн грн. Йдеться про товари, транспортний засіб, банківські картки, чорнові записи, копії установчих документів, поштові накладні, комп'ютерну техніку та готівку, отриману від незаконної діяльності. 

Читайте також:

Наразі встановлюється повне коло причетних до незаконної діяльності осіб. Досудове розслідування за ч. 3 ст. 229 КК України триває.

Раніше ми писали, що в Кіровоградській області викрили масштабне виробництво контрафактного одягу. На фабриці підробляли торгові марки понад 20 відомих люксових брендів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK