В Україні арештували активи двох білоруських підприємств на 50 млн грн

Наразі вживаються заходи щодо передачі арештованого майна в управління АРМА.
В Україні арештували активи двох білоруських підприємств на 50 млн грн
Ілюстративне фото / depositphotos.com

За клопотанням прокуратури арештовано активи двох білоруських підприємств на 50 млн грн. Вони функціонували на території Миколаївської області. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Читайте також:

Так, суд арештував рахунки та майно двох білоруських підприємств, зокрема два модульні заводи з виготовлення асфальту, важку будівельну техніку вартістю 50 млн грн.

Наразі вживаються заходи щодо передачі арештованого майна в управління АРМА.

Миколаївська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом фінансування дій, учинених із метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону

Читайте також:

За даними слідства, на території Миколаївської області функціонують два білоруських підприємства з будівництва доріг, доходи від діяльності яких надходили до бюджету Білорусі.

"У межах слідства досліджується діяльність цих підприємств щодо можливої підтримки у проведенні збройної агресії РФ проти України", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в управління АРМА передали асфальтобетонні заводи, що належать білоруським компаніям. Вартість переданих активів становить близько 120 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK