В АРМА передали товарні знаки компанії російського олігарха на 2 млрд грн

Товарні знаки компанії відомого російського олігарха на 2 млрд грн передали до АРМА.
В АРМА передали товарні знаки компанії російського олігарха на 2 млрд грн
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Арештовані товарні знаки, що належать кіпрській компанії, пов'язаній із російським олігархом, орієнтовною вартістю понад 2 млрд грн передали Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами (АРМА). Про це повідомили в Бюро економічної безпеки.

Читайте також:

У БЕБ зазначили, що службові особи української фінансової установи, використовуючи товарні знаки цієї офшорної компанії, здійснювали злочинну діяльність з виведення активів банку під виглядом виплати роялті.

"Український банк, його материнський банк у РФ та кіпрська компанія пов’язані між собою єдиними бенефіціарними власниками, серед яких відомий російський олігарх", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Слідством встановлено, що торгові знаки раніше належали материнському банку в РФ, а у 2021 році з метою використання умов пільгового оподаткування були переоформлені на кіпрського нерезидента. Менш ніж за рік використання цих знаків приватний банк в Україні сплатив на адресу кіпрського нерезидента понад 248 млн грн.

Раніше ми писали, що Бюро економічної безпеки України арештувало товарні знаки компанії "відомого російського олігарха" на 2 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK