АРМА готує до продажу арештовану залізну руду олігарха Усманова

Арештована залізна руда знаходиться в порту "Південний".
АРМА готує до продажу арештовану залізну руду олігарха Усманова
АРМА продасть руду російського олігарха / arma.gov.ua

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, (АРМА) готує до продажу залізну руду виробництва Лебединського гірничо-збагачувального комбінату, який належить російському олігарху Алішеру Усманову. Про це повідомили в АРМА.

Читайте також:

Арештована залізна руда знаходиться в порту "Південний".

"Фахівцями Агентства оглянуто на складах залізорудні брикети виробництва Лебединського гірничо-збагачувального комбінату, який належить російському олігарху Алішеру Усманову. Майно було доставлено до порту з застосування митного режиму "транзит" для накопичення суднової партії з метою подальшого транспортування до Китайської Народної Республіки", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім того, фахівці Нацагентства здійснили огляд переданих для реалізації залізорудних котунів виробництва Михайлівського ГЗК, які також розміщено в зоні митного контролю ДП "ІЗМ МТП".

Зазначається, що активи зберігаються на різних складах та майданчиках і наразі є нерозмитненими.

Читайте також:

За результатами огляду майна, АРМА зібрало необхідну інформацію, яка буде використана при оцінці активів. Наразі Агентство здійснює заходи щодо передачі вказаного майна на реалізацію торговому майданчику, визначеному в порядку конкурсного відбору.

Нагадаємо, за матеріалами Служби безпеки України арештовано майно російського олігарха Алішера Усманова майже на 2 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK