Перевозив ухилянтів за кордон у вентиляційній системі купе: затримано співробітника УЗ

СБУ викрила нелегальний "трафік" і затримала залізничника на спробі незаконного вивезення військовозобов'язаного за кордон.
Перевозив ухилянтів за кордон у вентиляційній системі купе: затримано співробітника УЗ
Співробітник Укрзалізниці перевозив ухилянтів за кордон / ssu.gov.ua

Служба безпеки викрила ще одну схему нелегального виїзду за кордон чоловіків призовного віку. Затримано провідника потяга Запоріжжя - Перемишль, який налагодив новий канал втечі ухилянтів до країн Євросоюзу. Про це повідомили в СБУ.

Читайте також:

Як розповіли у відомстві, щоб приховано вивозити своїх клієнтів за межі України, він обладнав спеціальну схованку у вентиляційній системі купе провідника.

"У цій замкненій технологічній порожнині ухилянти мали ховатися під час проходження прикордонного паспортного контролю. За один рейс у схованці могла поміститись одна людина у "згорнутому" стані", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що вартість такої "послуги" сягала 2,5 тис. дол. Сума залежала від терміновості втечі та розкладу руху поїзда.

Втім, контррозвідники СБУ викрили нелегальний "трафік" і затримали залізничника на пункті пропуску "Мостиська-2" на спробі незаконного вивезення військовозобов'язаного за кордон.

Читайте також:

Наразі затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон).

Раніше ми писали, що на Закарпатті прикордонники з поліцейськими затримали автомобіль, водій якого віз у напрямку кордону з Румунією 4 військовозобов'язаних чоловіків.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK