В АРМА передали 3 млн доларів підсанкційного росіянина Воєводіна

Кошти зберігалися в українському банку, підконтрольному президенту російського футбольного клубу "ЦСКА" Євгенію Гінеру.
В АРМА передали 3 млн доларів підсанкційного росіянина Воєводіна
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Суд наклав арешт і передав в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активів, отриманих від корупційних та інших злочинів, (АРМА) близько 3 млн доларів США підприємства, що належить підсанкційному громадянину РФ Михайлу Воєводіну. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

Кошти зберігалися в українському банку, підконтрольному також громадянину РФ, президенту російського футбольного клубу "ЦСКА" Євгенію Гінеру.

Зазначається, що в процесі досудового розслідування Бюро також перевіряє інформацію щодо правомірності отримання та використання фінансових преференцій у сумі понад 1,6 млрд грн банківською установою, бенефіціарним власником якої був громадянин РФ.

Читайте також:

"Уже встановлено, що після отримання рефінансування банк проводив багатомільйонні фінансові операції з підприємствами, афільованими з російськими бізнесменами. Деякі з "вливань" установа отримала після початку активної фази бойових дій", - йдеться в повідомленні.

У відомстві розповіли, що отримана сума становить понад 50% активів самого банку та в понад 5,5 раза перевищує розмір статутного капіталу.

Читайте також:

Досудове розслідування триває.

У ДБР нагадали, що в Україні Гінер, Воєводін та Олександр Бабаков є непублічними співвласниками компанії, яка володіла кількома обленерго, готелями, ТЦ, аграрним бізнесом і банком.

Раніше ми писали, що ДБР провело обшуки в членів правління та наглядової ради й в офісі комерційного банку, бенефіціарним власником якого є громадянин РФ, президент російського футбольного клубу "ЦСКА" Євгеній Гінер.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK