Відділення Укрпошти працюватимуть по-новому: що відомо

Укрпошта змінює графіки роботи більшості відділень.
Відділення Укрпошти працюватимуть по-новому: що відомо
Ілюстративне фото / Getty Images

З 1 липня 2023 року зміняться графіки роботи більшості відділень Укрпошти.  Відтепер вони працюватимуть максимально можливий час та будуть відкриті у вихідні дні. Про це повідомила пресслужба компанії.

Читайте також:

Як розповіли в пресслужбі, відділення поштового зв'язку, розташовані в торгових центрах та на територіях ринків, будуть відкриті для клієнтів згідно з графіком роботи конкретного торговельного центру або ринку.

Також Укрпошта поступово переглядає графіки робіт сільських стаціонарних відділень. Якщо раніше вони працювали 2-3 дні на тиждень, то відтепер будуть відкриті для клієнтів протягом 5 днів. 

Читайте також:

"Перед відвідуванням поштового відділення ми радимо перевірити оновлений графік роботи відділень на сайті, у додатку Укрпошти, у чат-боті або в контакт-центрі за номером 0 800 300 545", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це не останнє оновлення графіків роботи відділень, оскільки мета компанії - максимально стандартизувати їх.

Читайте також:

Стандартизація режимів роботи відділень під потреби споживачів була започаткована ще у 2019 році, але з початком повномасштабного вторгнення у 2022 компанія була змушена зменшувати та міняти час роботи відділень поштового зв'язку. 

Раніше ми писали, що з 9 червня в Україні стартує перша фаза другої хвилі обміну ламп розжарювання для юридичних осіб.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK