Дитяча шапка та надувний матрац: чоловік вчетверте намагався покинути Україну

Чоловік збирався штурмувати повноводну Тису на надувному матраці.
Дитяча шапка та надувний матрац: чоловік вчетверте намагався покинути Україну
Прикордонники зупинили чоловіка, який намагався переплисти Тису / dpsu.gov.ua

На Закарпатті прикордонники затримали 29-річного мешканця Коломиї, який уже вчетверте спробував незаконно потрапити за кордон. Він хотів на надувному матраці перепливти повноводну Тису. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Зазначається, що двічі українець "перевіряв" надійність охорони кордонів на Одещині та вже вдруге приїхав із цією ж метою на Закарпаття.

"Настирливий відчайдух планував перепливати повноводну Тису. Про серйозність намірів прикарпатця красномовно свідчив плавзасіб, яким чоловік збирався"штурмувати" смертельно небезпечну водну перепону. Це чи не найбільший плавзасіб, який довелося бачити прикордонникам під час припинення спроб порушення кордону, надувний матрац.  А ще чоловік, який має невеликий зріст, вдягнув дитячу рожеву шапку, аби здаватися дитиною та відвернути увагу прикордонників", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Для встановлення всіх обставин правопорушення чоловіка доставили в прикордонний підрозділ.

Загалом упродовж вихідних прикордонники Мукачівського загону припинили 13 спроб порушення держрубежу, унаслідок чого затримали 22 порушників.

Здебільшого зловмисники намагалися перетнути кордон на українсько-угорській ділянці. Прикордонні наряди відділів "Лужанка" та "Вилок" затримали 13 чоловіків. Ще 9 були виявлені та затримані прикордонники нарядами відділів "Ділове", "Яблунівка" та "Тячів".

Читайте також:

Правопорушників притягнули до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП. За цей вид правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 3400 гривень до 13 600 гривень або ж адміністративний арешт на строк до 15 діб із конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення.

Раніше ми писали, що на Закарпатті прикордонники затримали ухилянтів, які збиралися перепливати Тису на надувних колах у вигляді "пончиків".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK