В Україні без світла залишилися десятки населених пунктів: у чому причина

Застосування планових відключень споживачів не передбачається.
В Україні без світла залишилися десятки населених пунктів: у чому причина
Ілюстративне фото / Getty Images

Станом на ранок 28 грудня в Україні через негоду без світла залишилися 52 населені пункти в чотирьох областях. Обмеження електропостачання не застосовуються. Про це повідомили в Міністерстві енергетики.

Читайте також:

Так, через негоду без світла абоненти в 45 населених пунктах Донецької області, а також 421 споживач у Сумській області. Унаслідок негоди також знеструмлено повітряну лінію 110 кВ у Харківській області.

Зазначається, що через бойові дії відсутнє світло в 63 населених пунктах у Запорізькій області, 46 населених пунктах та частково обласному центрі - у Херсонській області, 20 населених пунктах повністю та 7 частково - у Чернігівській області. Крім того, 15 975 абонентів у Харківській області та 2282 споживачів у Сумській області.

Читайте також:

З технічних причин відсутнє енергопостачання 5 населених пунктів у Запорізькій області, без світла 223 споживачі в Дніпропетровській області.

"Застосування планових відключень споживачів не передбачається. Ситуація в енергосистемі стабільна та контрольована", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в Україні для побутових споживачів вартість електрики й надалі залишиться без змін.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK