Захопили завод вартістю 160 млн грн: на Черкащині затримали злочинців

Ділки зробили перереєстрацію частки в статутному капіталі на одного з учасників угруповання та в незаконний спосіб змінили керівника заводу.
Захопили завод вартістю 160 млн грн: на Черкащині затримали злочинців
На Черкащині затримали зловмисників, які захопили завод / npu.gov.ua

На Черкащині викрили учасників злочинної організації, які захопили завод вартістю понад 160 млн грн. Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

Читайте також:

Як розповіли в поліції, спільники розробили схему з заволодіння заводом. До афери причетні мешканці Черкас, Кропивницького, Миколаєва та Київської області з чітко визначеними ролями. Деякі з них входять до найближчого оточення "вора в законі".

"Шляхом підроблення низки офіційних документів, залучення так званих "фунтів" ділки зробили перереєстрацію частки в статутному капіталі на одного з учасників угруповання та в незаконний спосіб змінили керівника заводу", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Так учасники злочинної організації незаконно заволоділи цілісним майновим комплексом підприємства вартістю понад 160 млн гривень.

Наразі підприємство повернуто його законним власникам.

На підставі зібраних доказів п'ятьом фігурантам слідчі повідомили про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України. Підозрюваним обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави та домашній арешт. Їм може загрожувати до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

Читайте також:

Зазначається, що трьох їхніх спільників, справа по яких була скерована до суду раніше, визнано винними в протиправному заволодінні майном підприємства.

Нагадаємо, правоохоронці викрили та затримали керівників й учасників злочинної організації, що протиправно заволоділи 5 гектарами землі, на яких розташовані гідротехнічні споруди критичної інфраструктури - Київської ГЕС.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK