У Києві затвердили тарифи на опалення та гарячу воду: Кого стосується

Вартість опалення та гарячої води для мешканців Києва протягом сезону 2022/2023 залишатиметься незмінною.
У Києві затвердили тарифи на опалення та гарячу воду: Кого стосується
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Києві затвердили ціни на опалення та гарячу воду для ТОВ "Євро-Реконструкція", яке є оператором Дарницької ТЕЦ і постачальником послуг у Дарницькому та Дніпровському районах. Тарифи зафіксовані на рівні минулого опалювального сезону. Про це повідомили в КМДА.

Таким чином тарифи як для клієнтів "Євро-Реконструкції", так і комунального підприємства "Київтеплоенерго" протягом цієї зими не зростуть.

Читайте також:

При цьому ТОВ "Євро-Реконструкція" здійснило розрахунок економічно обґрунтованих тарифів з урахуванням зростання вартості енергоносіїв. Це є частиною необхідної процедури отримання підприємством компенсації в установленому законом порядку на рівні держави.

Зазначається, що вартість опалення та гарячої води для мешканців Києва протягом сезону 2022/2023 залишатиметься незмінною.

Раніше ми писали, що протягом дії воєнного стану й шести місяців після його закінчення в Україні вводиться мораторій на підвищення тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) та послуги з постачання гарячої води для всіх категорій споживачів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK