Ексдепутата Дніпропетровської облради та його брата підозрюють в ухиленні від сплати податків на 61 млн грн

Унаслідок неправомірних дій до державного бюджету не надійшло 61,4 млн грн податків.
Ексдепутата Дніпропетровської облради та його брата підозрюють в ухиленні від сплати податків на 61 млн грн
Братів-бізнесменів із Дніпропетровщини підозрюють в ухиленні від сплати податків / gp.gov.ua

Колишнього депутата Дніпропетровської обласної ради та його рідного брата підозрюють в ухиленні від сплати понад 61 млн грн податків. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Читайте також:

За даними слідства, ексдепутат Дніпропетровської обласної ради та його рідний брат є бенефіціарними власниками ряду сільськогосподарських підприємств.

"З 2017 по 2021 роки вони неправомірно застосували ставку в розмірі 5% замість 15% при сплаті дивідендів на адресу іноземної компанії, яка їм фактично і належала", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Зазначається, що цим підозрювані порушили вимоги Конвенції про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

Унаслідок таких неправомірних дій до державного бюджету не надійшло 61,4 млн грн податків.

Читайте також:

Братам-бізнесменам повідомили про підозру. Їм інкриміновано умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб-підприємців, а також службове підроблення (ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 205-1, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 КК України).

Раніше ми писали, що у Львові викрили схему ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах холдингом, до складу якого входять 60 ресторанів та торгових точок.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK