Ціни на свинину стабілізувалися: скільки коштує кілограм м'яса

Протягом серпня ціни на охолоджену свинину в національних торгівельних мережах змінилися незначно.
Ціни на свинину стабілізувалися: скільки коштує кілограм м'яса
Ілюстративне фото / Getty Images

Упродовж серпня ціни на охолоджені свинячі напівфабрикати на прилавках супермаркетів коливалися незначно - у межах 205,6-206,5 грн/кг. Про це повідомили аналітики асоціації "Свинарі України" (АСУ).

Читайте також:

"Середня роздрібна ціна за підсумками місяця додала +0,4% чи 0,8 грн/кг до попередньо досягнутого рівня, зупинившись на позначці 206,13 грн/кг. При цьому ціна окремих свинячих частин коливалася як бік підвищення, так і в бік пониження в межах 1,5% порівняно із середньою ціновою позначкою минулого місяця. Так, наприклад, стегно та стейк подорожчали, а грудинка знизилася в ціні", - йдеться в повідомленні.

asu.pigua.info

Читайте також:

За словами експертів, коливання роздрібних цін не відобразило зниження закупівельних.

"Хоча середня ціна закупівлі в серпні була вищою, ніж у липні (+3%), роздрібні ціни майже не відреагували на негативну цінову динаміку на ринку живця, яка спостерігалася в другій половині місяця", - зазначили в АСУ.

Читайте також:

Галузеві аналітики додали, що зміна роздрібних цін на інші види м'яса, як і місяцем раніше, була відчутнішою: курятина додала 1,7%, а яловичина подорожчала майже на 1%.

Раніше ми писали, що за тиждень в Україні змінилися ціни на овочі. Картоплі в продажу стає дедалі більше, а вартість продовжує знижуватися.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK