"Важливо берегти життя": Зеленський звернувся до українців із проханням

Президент просить громадян України звертати увагу на сигнали повітряної тривоги найближчими днями.
"Важливо берегти життя": Зеленський звернувся до українців із проханням
Президент України Володимир Зеленський / president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні закликав громадян звертати увагу на сигнали повітряної тривоги найближчими днями. Оскільки РФ не припиняє атакувати Україну ракетами та дронами.

Читайте також:

Він підкреслив, що лише за декілька останніх днів, з 29 грудня 2023 року до 2 січня 2024 року, Росія застосувала проти України вже майже 300 ракет і понад 200 "шахедів".

"Ще жодна держава не відбивала подібних ударів, комбінованих: і дрони, і ракети, зокрема аеробалістичні. Тільки за сьогодні (2 січня - ред.) збито десять "кинджалів", - заявив президент.

Зеленський нагадав, що внаслідок масованого удару російських окупантів 2 січня поранення отримали 130 людей. При цьому 5 мирних жителів загинули.

Читайте також:

"Будь ласка, особливо цими днями звертайте увагу на сигнали повітряної тривоги. Нелюди ці хочуть завдати болю Україні. Важливо берегти життя", - додав Зеленський.

Раніше ми писали, що 2 січня 2024 року Росія здійснила чергову масовану атаку по Україні. Обстріл обійшовся агресору в близько 620 млн доларів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK