Смартфон може працювати як ПРРО: ПриватБанк запустив сервіс для підприємців

На смартфоні необхідно встановити додаток "Термінал".
Смартфон може працювати як ПРРО: ПриватБанк запустив сервіс для підприємців
Ілюстративне фото / EPA/UPG

ПриватБанк запустив у тестовому режимі новий сервіс для підприємців, який дозволяє використовувати смартфони з установленим додатком "Термінал" як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО). Про це повідомила пресслужба фінустанови.

За словами керівника напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергія Макаренка, відтепер додаток "Термінал" поєднує мобільний POS-термінал із платіжними функціями та касовий апарат на вимогу законодавства.

Читайте також:

Зазначається, що сервіс ПРРО дає можливість реєструвати торгові точки, касирів та каси. Крім того, користувачі зможуть стежити за продажами, вносити товари й послуги у довідник, фіскалізувати фінансові операції.

"Якщо у підприємця є смартфон на ОС Android з NFC, його можна перетворити на POS-термінал. Для цього треба завантажити додаток "Термінал", зареєструватися та приймати до оплати картки будь-яких банків", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

На сьогодні в додатку "Термінал" зареєстровано понад 21 тис. підприємців, а за допомогою сервісу оплачено більше 4 млн покупок на суму понад 2,2 млрд грн, додала пресслужба.

Раніше ми писали, що ПриватБанк в оновленій версії застосунку "Приват24" запустив нове єдине меню "Комунікації". Клієнти можуть зв'язатися з банком через "Допомогу онлайн", месенджери або безпосередньо зателефонувати в банк.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK