Заволоділа коштами підприємців: в Україні викрили злочинну організацію

Шахраї заволоділи коштами суб’єктів господарювання на загальну суму майже 100 млн грн.
Заволоділа коштами підприємців: в Україні викрили злочинну організацію
Викрито шахраїв, які заволоділи коштами підприємців / gp.gov.ua

В Україні викрили злочинну організацію, яка шляхом шахрайства заволоділа коштами підприємців на десятки мільйонів гривень. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

За даними слідства, мешканець Дніпра, залучивши своїх родичів, знайомих та представників фіскальних органів, організував схему заволодіння коштами суб’єктів підприємницької діяльності.

Читайте також:

"Підозрювані, діючи нібито від імені відомих українських компаній, за допомогою службових осіб Державної податкової служби, які надавали інформацію про сільгосппідприємства, вводили в оману підприємців. Вони пропонували їм до продажу зернові та олійні культури", - йдеться в повідомленні.

Після того, як підприємці переводили передоплату на завчасно відкриті рахунки, які використовувалися підозрюваними для легалізації коштів, шахраї переставали виходити на зв'язок. Господарські договори при цьому не виконувалися.

Читайте також:

Таким чином вони заволоділи коштами суб’єктів господарювання на загальну суму майже 100 млн грн.

Правоохоронці провели понад 20 обшуків, зокрема в Дніпропетровському управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків. Наразі в порядку ст. 208 КПК України затримано чотирьох осіб.

Раніше ми писали, що Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно підприємця за фактами заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах та службового підроблення.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK