На Львівщині посадовиця хотіла з'їсти хабар під час затримання - ДБР

Викрита на хабарі посадовиця спробувала цікавим способом позбутися речових доказів злочину.
На Львівщині посадовиця хотіла з'їсти хабар під час затримання - ДБР
ДБР затримало на Львівщині посадовців, які вимагали у військового гроші / dbr.gov.ua

Правоохоронці викрили злочинну групу з-поміж посадовців Самбірської міжрайонної медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) та Турківської міської лікарні. Вони вимагали хабар у військовослужбовця за встановлення другої групи інвалідності його батькові, що давало б змогу завершити службу. Про це повідомили в ДБР.

Читайте також:

Було встановлено, що голова Самбірської МСЕК, керівники лікарсько-консультативної комісії Турківської міської лікарні обіцяли оформити відповідні документи за 3,2 тисячі доларів США.

Зазначається, що гроші зловмисники отримували трьома траншами. Під час передачі останньої суми правоохоронці затримали в місті Турка "на гарячому" заступницю голови лікарсько-консультативної комісії.

Читайте також:

"Під час затримання посадовиця намагалася позбутися грошей - з'їсти стодоларову купюру. Однак правоохоронці цьому завадили, а кошти вилучили. Затримані також інші учасники злочинної групи", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків за місцем роботи та в помешканнях фігурантів вилучені документи й гроші: майже 30 тис. доларів США, понад 10,6 тис. євро, 37 тис. грн та 520 злотих.

Читайте також:

Трьом посадовцям повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років із конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що Служба безпеки ліквідувала ще 7 схем ухилення від мобілізації, що діяли в різних регіонах України. "На гарячому" затримано організаторів оборудок, серед яких чиновники військкоматів та співробітник військово-лікарської комісії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK