В Україні розширять програму єОселя: хто зможе взяти пільгову іпотеку

Активізація іпотечного кредитування є ще одним елементом відновлення економіки України.
В Україні розширять програму єОселя: хто зможе взяти пільгову іпотеку
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні планують розширити програму іпотечного кредитування "єОселя". Про це на засіданні Кабміну повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

За його словами, активізація іпотечного кредитування є ще одним елементом відновлення економіки України.

"Минулого року за ініціативи Президента України ми запустили програму "єОселя". Дали можливість військовим, правоохоронцям, вчителям, медикам та науковцям отримувати іпотеку під 3%. Зараз таких пільгових іпотечних кредитів уже видано на суму більш ніж 1,2 млрд грн", - розповів Шмигаль.

Він заявив, що тепер уряд розширюватиме програму. Вносяться зміни, завдяки яким участь у програмі "єОселя" зможуть взяти інші українці, які не мають власного житла. Для них буде діяти пільгова річна ставка 7% у гривні. Перший внесок - від 20%, а термін кредитування - до 20 років.

Читайте також:

"Ці та інші зміни в умови програми дозволять суттєво активізувати видачу іпотеки. Ми створюємо можливість для українських родин, які потребують житла, отримати його вже зараз", - додав прем'єр-міністр.

Раніше ми писали, що в застосунку "Дія" запустили програму "єОселя". Тепер українці можуть отримати від держави пільговий кредит на нове житло.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK